Uşşaki Vakfı, Bayram Öncesi Yoksulların Yüzünü Güldürdü

Uşşaki Vakfı, Bayram Öncesi Yoksulların Yüzünü Güldürdü

Gaziantep’te Ramazan ayında iftar vaktinde günde 411 aileye sıcak yemek dağıtılarak, yoksulların yüzü güldüren Uşşaki Vakfı Gaziantep Şubesi, Ramazan ayı boyunca, her gün yoksul ailelere iftar için sıcak yemek dağıtımının yanı sıra hayırseverler tarafından vakfa gönderilen gıda paketleriyşe de bayram öncesi yoksulların gönlünü kazandı.

Türk ve Suriyelilerden oluşan günde toplam 411 aileye düzenli yemek verdiklerini anlatan Uşşaki Vakfı Komisyon Üyesi Abdurrahman Kaya, “1995 yılından beri Gaziantep’te bu faaliyetlerini sürdürmektedir. Şuanda 411 aile 2 bin 400 kişiye yemek vermekteyiz. Ramazan ayı dolayısıyla bu ailelere 3 öğün yemek verilmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra, hayırsever insanlar ile Büyükşehir Beleidyesi tarafından da vakfımıza gönderilen gıda paketlerini de ihtiyaç sahiplerimize dağıttık” dedi.

Abdurrahman Kaza, yatdımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başkan Yardımcısı Osman Toprakı ve ekibine teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi. (gazianteppostası)

HABER KAYNAĞI
https://gazianteppostasi.com/

İçlerinden, “Eğer ALLAH bize lütuf ve kereminden verirse mutlaka bol bol sadaka veririz ve mutlaka salihlerden oluruz” diye ALLAH’a söz verenler de vardır. (Tevbe 75)